Olet täällä

Lomamökit

TAHKON MÖKKI, Kultakoto A  ja KESÄKOTI Mattila

 

MMA Pohjois-Savon upea paritalon puolikas Kultakoto Tahkolla on valmiina vastaanottamaan lomailijoita läheltä ja kaukaa. Kultakoto vuokrataan suoraan: heikki.penttinen@orkla.fi, puh. 040 727 3868.

• Paritalohuoneisto sijaitsee Syvärin lahden rannalla noin 2,5 kilometriä Tahkon keskustasta. Huoneisto on kooltaan 83 m2 ja sopii hyvin 4 + 4 henkilölle.

• Keskikerroksessa on olohuone levitettävällä sohvalla, avokeittiö, wc ja yksi makuuhuone parisängyllä. 

• Ylimmässä kerroksessa on yksi makuuhuone (1+1 sängyt ja pinnasänky) sekä lisäksi aulassa on kaksi vuodetta ja wc.

• Kaasugrilli 

• Lisäksi Kultakodossa on paritalon toisen puoliskon kanssa yhteiskäytössä soutuvene ja kaksi Jopo-polkupyörää.

• Kaksi kylpyläkorttia kuuluu hintaan.

    

  

 

https://www.lomarengas.fi/mokit/kuopio-nilsia-tahko-kultakoto-a-13589?siteName=lomarengas

 

Kesäkoti Mattila

Mattila sijaitsee Kallaveden rannalla Päivärannassa, noin 5.5 km keskustasta. Päärakennuksessa on alakerrassa tupa, keittiö ja takkahuone sekä yläkerrassa 3 makuuhuonetta. Saunarakennuksessa on sauna (saunomaan mahtuu 10 henkilöä), pesu- ja pukuhuone sekä takkatupa. Lisäksi pihapiirissä on grilli, nukkuma-aitta ja käytössä om myös soutuvene. Tarvittaessa vuokrattavana on myös 2 kpl 3x3m PopUp-telttoja. Tilavasta ulkoterassista puolet on lasitettu. 

Kesäkoti Mattilan varaukset ja laskutuksen hoitaa Minna Tillonen. Sähköposti: minna.tillonen@bbraun.com, puhelin 050-4097873.

Hinnat: 

Vuokra arkisin:

- jäsenille 240€/vrk, lisävrk 160€/vrk

- ei jäsenille 280€/vrk, lisävrk 200€/vrk

Viikonloppuisin:

- jäsenille 260€/vrk, lisävrk 160€/vrk

- ei jäsenille 300€/vrk, lisävrk 200€/vrk

Mattilaa on mahdollisuus vuokrata myös päiväkäyttöön (klo 12-16 ja 18-22), jäsenille 80€. Yrityksille/ei jäsenille 150€.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla. Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.  pöytä ja sisätila  puu, taivas, talo, ulkoilma, luonto ja vesi Kuvan kuvausta ei ole saatavilla. Kuvan kuvausta ei ole saatavilla. Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.