Olet täällä

Haluatko sparrausta kokonaisvaltaiseen hyvään oloon?

Pohjois-Savon MMA:n hyvinvointiryhmä starttaa 1.3.2018 ja hyvinvoinnin lisäksi tavoitteena on osallistuminen Pullukka Run- tapahtumaan Kuopion Väinölänniemellä kesäkuussa.

Yhdistys kannustaa ja tukee jäsenistöään huolehtimaan itsestään hauskalla ja aktiivisella tavalla. Takomo training ohjauksessa ryhmäläiset saavat henkilökohtaista valmennusta ja sparrausta, oman harjoitusohjelman, ravintovalmennusta ja oman valmentajan. Valmennukseen kuuluu kolme workshop- luentoa mm. hyvinvoinnista ja ravinnosta. Treenit kerran viikossa ja kestävät maaliskuusta toukokuun loppuun. Valmennus huipentuu Pullukka Runiin 9.6., joissa matkoina joko 10km tai puolimaraton, ja tapahtuman iltajuhla. 

Pullukka Runissa ryhmäläiset tuovat esille MMA:ta iloisella ja reilulla meiningillä. Osallistujat saavat MMA:n ja sponsoreiden logoilla olevat juoksupaidat, ja MMA:n jäsenistöstä on paikalla kannustusjoukko, joka tukee hyvinvointiryhmäläisiä huimiin suorituksiin pilke silmäkulmassa. 

Hyvinvointiryhmään otetaan 10-15 innokasta ja sitoutunutta jäsentä mukaan. Pohjois-Savon MMA tukee ryhmää ja omavastuuosuus on varsin maltillinen. Kokonaiskustannus on 190€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Pullukka Run- tapahtuman jälkeen osallistujille palautetaan 160€, jolloin omavastuuosuudeksi jää vain 30€. Palautus edellyttää valmennukseen sekä tapahtumaan osallistumista (sairaustapaukset huomioidaan erikseen). Maksu sisältää valmennuksen, Pullukka Run- tapahtuman osallistumismaksun iltajuhlineen sekä juoksupaidan. 

Ilmoittaudu helmikuun loppuun mennessä ja varmista paikkasi aktiivisessa ryhmässä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Saija Saapunki
saija.saapunki@gmail.com
puh. 040-3301225