Olet täällä

28.12.18 / 08:00
Juha Häkkinen

”Työryhmä: Bensa- ja dieselpumput kiinni 2045. Liikenteen ja ilmastopolitiikan asiantuntijaryhmä esittää suuria muutoksia autoiluun… Uudistusten tavoite on lopettaa ilmastopäästöt.”

Niin on, Suomessa. Ei vielä muualla.

Edellä oleva teksti on lainattu Helsingin Sanomista 13.12.2018. Maamme asiantuntijaryhmä suosittelee kovia keinoja nimenomaan liikenteen päästöjen vähentämiseksi. Siis niiden vähentämiseksi Suomessa. Maksajaksi pääsisi Suomi, Suomen kansalainen, suomalainen veronmaksaja ja suomalainen autoilija. Muut eivät vielä sitoudu.

12.12.18 / 10:51
Katri Tanni

Tyypillisesti tässä vaiheessa vuotta suunnataan katseet jo ensi vuoden trendeihin. Mikä markkinoijaa odottaa vuoden 2019 aikana? Tässä ilman turhaa vakavuutta muutamia etukäteisotsikoita ja teemoja, joita povaan näkeväni vuoden 2019 aikana.

Lisää yrityksiä muuntaa asiantuntijaorganisaatiota yhteisesti jaettuun myynti- ja markkinointikulttuuriin edelläkävijäyritysten kuten Goforen ja Fondian tavoin.

5.12.18 / 08:00
Jasmine Jussila

Hyvän tuotteen ostaa huonolta myyjältä vain pakon edessä. Sellaiselta, jolle ostollasi ei ole väliä. Haluan, että myyjä on iloinen asiakkuudestani. Vien mieluusti rahani toiselle myyjälle, jolle ostopäätökseni tuottaa mielihyvää.