Olet täällä

24.1.18 / 09:00

Haastattelin keväällä 2017 kymmentä B2B-asiantuntijayrittäjää henkilöbrändäyksestä. Tutkimukseni perusteella voin sanoa, että henkilöbrändäyksestä ja sosiaalisen median aktiivisesta hyödyntämisestä on muodostunut avain menestykseen B2B-asiantuntijayritysten myynnissä ja markkinoinnissa. 

17.1.18 / 10:43
Joni Jaakkola

terveella_tavalla_itsekas

Yksi tärkeimmistä oman terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidon nyrkkisäännöistä tuli vastaan taannoin lukiessani Greg Mckeownin maagisen erinomaista kirjaa nimeltä Essentialism: “If you don’t prioritize your life, someone else will.”

8.1.18 / 12:43
Katri Tanni

markkinoinnin_vuosi

Vuoden alku on lupausten ja ennustusten aikaa. Jokainen meistä markkinointialalla olevista toivoo, että juuri tämä vuosi olisi isosti Suomessa markkinoinnin räjähdysmäinen läpilyöntivuosi. Hyvää pohjaa sille on jo luotukin myös mediassa, jossa välillä etsitään kilpailuissa markkinointihenkisintä insinööriä ja välillä markkinointia ymmärtävää toimitusjohtajaa.

2.1.18 / 10:52
Juha Häkkinen

työttömyysturvan aktiivimalli

Vaikuttaa siltä, että eduskuntaan tuotiin – taas kerran – vähän puutteellisesti valmisteltu sekä kokonaisuuden että oheisvaikutukset sivuuttava lakiehdotus. Työttömyysturvan aktiivimalli kuitenkin hyväksyttiin, ja se tuli voimaan tammikuun alusta.