Olet täällä

31.5.17 / 15:06
Matti K. Vesala

Tavoitekeskustelu

Lähes viidentoista vuoden ajan olen esimiehenä, myyntijohtajana ja johdettavan asemassa myyjänä tuskaillut tavoitekeskustelujen kanssa. Formaatin nimi vaihtelee organisaatiosta riippuen, mutta kyse on keskustelusta, joka polveilee suorituksen arvioinnista tulevaisuuden tavoitteisiin.

24.5.17 / 13:40
Lauri Seppälä

Myyntitykit

Glengarry, Myyntitykit, on mielestäni kulttielokuva. Alec Baldwin ei jätä kylmäksi ja muistuttaa ainakin minua myyntikulttuurista ja sen merkityksestä.

18.5.17 / 07:59
Teija Koskinen

myyntibattle_blogikuva2.jpg

Asiakkaat ovat valveutuneita, älykkäitä ja oman arvonsa tuntevia. He odottavat palvelua, rehellisyyttä ja aitoutta. Mikä pysäyttää asiakkaan kuuntelemaan ja mikä ostamaan?

16.5.17 / 07:50
Alexandra Kymäläinen

unelmien työpaikka

Meistä jokainen tavoittelee elämässään unelmiensa työtä. Mikä se sitten on, ei välttämättä ole itsellekään selvä. Annan neljä vinkkiä, millä unelmasi voit kirkastaa.

Lapsena minulla oli vahva visio unelmieni työstä. Varttuessa unelmani toteuttamiseen tuli yllättävä ongelma: oliko sellaista työtä edes olemassakaan.

11.5.17 / 09:49
Timo Sarpalinna

Mikä erottaa tosimyyjän “wannabe”-maalintekijästä?

Myyntityö on monia taitoja vaativa laji, jossa kokonaisuus ratkaisee.

9.5.17 / 10:59
Mirja Jankes

koko Suomi myy

Myyjiä tarvitaan, että saadaan ”koko Suomi myymään”! Tämä ajatus on nostettu esille useassa yhteydessä talven ja kevään aikana.

Heräsin pohtimaan ajatusta, kun luin MMA-blogista Sini Jokiniemen mainion kirjoituksen myyntikeskustelusta (23.3.2017).

4.5.17 / 11:17
Anni Karppanen

Työntekijälähettilyys on viestijälle yhtä aikaa valtava mahdollisuus mutta myös melkoinen painajainen.